Hieronder kondigen wij activiteiten aan die wij zelf of anderen organiseren op het gebied van sterven, uitvaart en rouw.

Met enige regelmaat brengen we een nieuwsbrief uit. Via de contactpagina kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Ook zijn wij actief op facebook. U kunt onze bedrijfspagina liken en dan blijft u op de hoogte. 

In Midden-Brabant zijn wij betrokken bij het netwerk Sterven en Rouw. Op de website staat steeds een actuele agenda met lezingen en groepen. Door de facebookpagina van het netwerk te liken blijft u op de hoogte.

Voor nieuws over het 10-jarig jubileum, klik hier.

Activiteiten

 

>> Zondag 24 september, natuurbegraafplaats De Utrecht in Esbeek van 11.00 tot 17.00 uur. Inspiratiedag Groene uitvaart i.s.m. Dela uitvaartverzorging. Meer informaatie op www.nbpu.nl 

>> Dinsdag 26 september, bibliotheek Waalwijk, Wilhelminastraat 4A in Waalwijk van 19.00 tot 21.30 uur: Lezing over mannen/jongens en rouw door Wim van Lent. Wim van Lent is rouwdeskundige en heeft een eigen praktijk De Mannenboom. In situaties waarbij sprake is van rouw en verlies reageren mannen vaak anders dan vrouwen. Dit kan soms aanleiding geven tot misverstanden of onbegrip. Tijdens deze lezing is er ruime gelegenheid in gesprek te gaan met elkaar. Toegang is gratis. Aanmelden via medeorganisator Karin Spapens bij voorkeur per email: karin@verliesbegeleidingdezeester.nl of telefonisch 06 30 36 08 77 

>> Zondag 1 oktober, uitvaartbeurs in Oirschot, van 12.00 tot 16.00 uur Hof van Solms en St. Petrusbasiliek. Meer informatie.

>> Donderdag 2 november, Lichtjesavond in de tuinen van crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5 in Tilburg. van 18.00 tot 20.00 uur.

>> Zondag 10 december, Wereldlichtjesdag, herdenking overleden kinderen in een aula van crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5 in Tilburg. Om 19.00 uur.

Ondertussen op onze facebookpagina