Hieronder kondigen wij activiteiten aan die wij zelf of anderen organiseren op het gebied van sterven, uitvaart en rouw.

Met enige regelmaat brengen we een nieuwsbrief uit. Via de contactpagina kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Ook zijn wij actief op facebook. U kunt onze bedrijfspagina liken en dan blijft u op de hoogte. 

In Midden-Brabant zijn wij betrokken bij het netwerk Sterven en Rouw. Op de website staat steeds een actuele agenda met lezingen en groepen. Door de facebookpagina van het netwerk te liken blijft u op de hoogte.

Voor nieuws over het 10-jarig jubileum, klik hier.

Activiteiten

>> dinsdag 17 juli – MH17 HERDENKING

Vier jaar na de ramp een herdenking voor de slachtoffers
Op 17 juli vindt tussen 14.00 en 15.00 uur een herdenking plaats bij het monument ‘What remains’ in Tilburg voor alle slachtoffers van dit vliegtuigongeluk. Het monument staat sinds kort in de tuinen van Crematorium Tilburg (Karel Boddenweg 5). De vijf beelden zijn gemaakt door de Australische kunstenares Angela Nagel die bij deze ramp haar partner verloor. U bent van harte welkom om deze herdenking bij te wonen. Crematorium Tilburg deelt kaarsen uit en biedt de mogelijkheid om bloemen neer te leggen. Klik hier voor meer informatie.

>>  zondag 9 september om13.00 uur, Andante Café, crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5, Tilburg. HOE GA JE OM MET VERSCHILLEN IN ROUW?

Deze interactieve lezing gaat over de theorie achter rouw, zoals soorten rouwgevoelens, verschillende rouw manieren, rouwfases en het verschil bij rouw tussen mannen en vrouwen. Welke voorbeelden van rouw heb je binnen jouw ouderlijk gezin? Wat zijn jouw oplaadmomenten? Hoe belangrijk zijn deze? Hoe boor je je netwerk aan? Over al deze vragen gaat Anneke van Spaandonk met u in gesprek. Daarnaast geeft zij praktijkvoorbeelden en opdrachten om meer inzichten te krijgen in hoe je hier zelf mee om kunt gaan. Anneke van Spaandonk is counselor/verliesbegeleider en heeft een eigen praktijk voor o.m. verliesverwerking. www.counselinginnnerlijkekompas.nl

De toegang is gratis, graag vooraf aanmelden: a.spaandonk@tele2.nl of 06 24157017. Voor meer informatie kunt u bellen met: 06 24157017

Ondertussen op onze facebookpagina