Hieronder kondigen wij activiteiten aan die wij zelf of anderen organiseren op het gebied van sterven, uitvaart en rouw.

Met enige regelmaat brengen we een nieuwsbrief uit. Via de contactpagina kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Ook zijn wij actief op facebook. U kunt onze bedrijfspagina liken en dan blijft u op de hoogte. 

In Midden-Brabant zijn wij betrokken bij het netwerk Sterven en Rouw. Op de website staat steeds een actuele agenda met lezingen en groepen. Door de facebookpagina van het netwerk te liken blijft u op de hoogte.

Voor een terugblik op het 10-jarig jubileum, klik hier.

Activiteiten

 

>> maandag 12 november om 14.30 uur in de Protestantse kerk in Eersel aan de Markt: Lezing Manu Keirse, elkaar helpen bij verlies en verdriet. De kosten zijn € 6,00, die u bij de entree van de zaal kunt voldoen. U kunt zich aanmelden via kempenkring@pkn-dekempen.nl. U ontvangt daarop een bevestiging met alle nadere details.

>> woensdag 14 november van 20.00 (inloop 19.30) tot 21.30 uur: Herinner-concert. Crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5, Tilburg. Anneke Naaijkens-Doek en Leonie van Son. U kunt tot 26 oktober voor deze avond een lied (vermeld titel en uitvoerend artiest) aanmelden waarmee u graag een overleden dierbare zou willen herinneren. Met de liedjes staan we stil bij het verlies en koesteren we de herinnering aan deze personen. Toegang is gratis, aanmelden verplicht (ook als u alleen wilt komen luisteren). 

>> zondag 9 december Wereldlichtjesdag 2018 van 19.00 – 20.00 uur (inloop: 18.30 uur)
locatie: Crematorium Tilburg, Karel Boddenweg 5
Mensen over de hele wereld steken om 19.00 uur lokale tijd kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen.  Tijdens een viering voor jong en oud worden overleden kinderen herdacht met woorden, beelden, rituelen en (live) muziek. Iedereen die een (of meer) overleden kind(eren) wil herdenken zijn van harte welkom. Ouders die zelf een kind verloren hebben, maar ook broertjes, zusjes, opa’s en oma’s, andere familieleden, vrienden, enzovoort.
Om u te verzekeren van een zitplaats, kunt u zich per e-mail aanmelden: info@crematoriumtilburg.nl. Wilt u uw eigen (klein)kind herdenken met foto en/of naamsvermelding, geeft u dit dan direct bij aanmelding aan (uiterlijk donderdag 6 december).
Toegang en koffie/thee zijn gratis.

 

Ondertussen op onze facebookpagina